Vaš pregledač ne podržava Java Script, omogućite ga za punu verziju sajta. Your browser doesn't support Java Script, enable it for full version of website.
NEODOLJIVI MAFINI

NEODOLJIVI MAFINI

Blog 0 Komentari pregleda (502)
Skoro svi ih vole. Brzo i lako se pripremaju. Mogu biti u slanoj ili slatkoj varijanti. Pogodni za doručak ili užinu, a ponekad zašto da ne i za večeru. Topli ili hladni, kao desert ili samostalni obrok. Odlično se slažu uz kafu, šolju čaja ili mleka. Prilagođavaju se svačijem ukusu. Reč je naravno o mafinima...
NAJBOLJE POSNE ZAMENE ZA JAJA
Uloga jaja u receptima je da povežu sastojke ali i da obezbede finu teksturu testa. Ukoliko ne želite da se ni tokom posta odričete svojih omiljenih jela u kojima se nalaze jaja možete ih zameniti na više načina..
KOKOS U SLUŽBI ZDRAVLJA I LEPOTE
Kokosova palma je zaista jedno od pravih čuda prirode- kaže Brus Fajv u knjizi Lečenje kokosovim uljem. Retke su biljke koje imaju tako široku primenu. Smatra se da se može koristiti na 1000 načina. Svaki deo kokosove palme koristi se u neku svrhu..
Najbolji čajevi za postprazničnu detoksikaciju organizma
Čišćenje organizma se obično preporučuje početkom proleća, ali s obzirom da je iza nas period praznika dobro će mu doći jedna lagana detoksikacija. Izdvojte makar jedan dan u nedelji u kom ćete izbaciti sve proizvode životinjskog porekla a umesto njih koristite što više svežeg povrća i voća. U toku procesa detoksikacije organizmu je neophodno obezbediti i dovoljan unos tečnosti..
Showing 1 to 4 of 56 (1 Pages)