Vaš pregledač ne podržava Java Script, omogućite ga za punu verziju sajta. Your browser doesn't support Java Script, enable it for full version of website.
ŠTA JE TO KOKOSOV SIRUP?
Kokosov sirup, ili kokosov nektar (kako se negde zove na engleskom govornom području) je prirodni zaslađivač koji se dobija od slatkog soka sakupljenog iz debljih stabljika ili izdanaka kokosa u cvatu.
KINOA - ZAŠTO JE BOLJA OD OSTALIH ŽITARICA?
Kinoa je namirnica koja zbog svojih izuzetnih nutritivnih svojstava sa pravom nosi epitet superhrane. Ako je do sada niste uvrstili u svoj jelovnik navešćemo neke od razloga zašto bi bilo dobro da se nađe na vašoj trpezi..
ČIME DA ZASLADIMO - PAR PREPORUKA
Iako sa šećerom ne treba preterivati, nema razloga da zdrav čovek izostavlja šećer iz ishrane. Ipak, nisu svi šećeri isti, a u ovom članku naći ćete kratak pregled i naše preporuke u pogledu raznih zaslađivača koji su u opticaju.
PREDNOSTI AGAVE ŠEĆERA

PREDNOSTI AGAVE ŠEĆERA

Blog 0 Komentari pregleda (1920)
Ukoliko vodite računa o svom zdravlju i zdravlju svoje porodice verovatno već koristite neku od zdravijih alternativa za rafinisani šećer i veštačke zaslađivače.
Showing 1 to 4 of 62 (1 Pages)