Vaš pregledač ne podržava Java Script, omogućite ga za punu verziju sajta. Your browser doesn't support Java Script, enable it for full version of website.
BURGERI OD KINOE: POBOLJŠANI RECEPT
Kinoa je moja omiljena žitarica. Ne sećam se tačno pre koliko godina se kinoa pojavila u našim radnjama, ali znam da mi je pre nje favorit bilo proso. Ali, kada sam probala kinou dogodila se ljubav na prvi zalogaj..
NEODOLJIVI MAFINI

NEODOLJIVI MAFINI

Blog 0 Komentari pregleda (1029)
Skoro svi ih vole. Brzo i lako se pripremaju. Mogu biti u slanoj ili slatkoj varijanti. Pogodni za doručak ili užinu, a ponekad zašto da ne i za večeru. Topli ili hladni, kao desert ili samostalni obrok. Odlično se slažu uz kafu, šolju čaja ili mleka. Prilagođavaju se svačijem ukusu. Reč je naravno o mafinima...
NAJBOLJE POSNE ZAMENE ZA JAJA
Uloga jaja u receptima je da povežu sastojke ali i da obezbede finu teksturu testa. Ukoliko ne želite da se ni tokom posta odričete svojih omiljenih jela u kojima se nalaze jaja možete ih zameniti na više načina..
KOKOS U SLUŽBI ZDRAVLJA I LEPOTE
Kokosova palma je zaista jedno od pravih čuda prirode- kaže Brus Fajv u knjizi Lečenje kokosovim uljem. Retke su biljke koje imaju tako široku primenu. Smatra se da se može koristiti na 1000 načina. Svaki deo kokosove palme koristi se u neku svrhu..
Showing 1 to 4 of 57 (1 Pages)