Vaš pregledač ne podržava Java Script, omogućite ga za punu verziju sajta. Your browser doesn't support Java Script, enable it for full version of website.

Plaćanje

Uslovi korišćenja vezani za plaćanje proizvoda

Kupac naručene proizvode sa troškovima dostave plaća pouzećem prilikom preuzimanja ili avansnom uplatom za naručene proizvode a troškove dostave po preuzimanju.

Ukoliko kupac odbije da preuzme naručenu robu prodavac ima pravo na nadoknadu poštanskih i drugih manipulativnih troškova.

Plaćanje na žiro račun: Nakon narudžbine dobićete potvrdu narudžbine sa podacima za uplatu. Tačan iznos vrednosti narudžbine plaća se na tekući račun kompanije Superfood d.o.o., dok se troškovi dostave plaćaju prilikom preuzimanja pošiljke.

Plaćanje pouzećem: Prilikom dostave, kurirskoj službi plaćate celokupan iznos naznačen na računu, što je iznos narudžbine uvećan za troškove dostave. Ukoliko se u trenutku dostave ne nalazite na navedenoj adresi, Vaša pošiljka moći ćete da preuzmete u narednih pet dana u Vašoj lokalnoj pošti gde će biti smeštena. Ukoliko odustanete od preuzimanja dužni ste da platite troškove poštarine (dostave, ležarine i vraćanja).

Za sva dodatna pitanja stojimo Vam na raspolaganju. Možete nas kontaktirati putem kontaktne forme na sajtu ili imejla office@organic.rs i odgovorićemo Vam u najkraćem roku.

Pla?anje