Vaš pregledač ne podržava Java Script, omogućite ga za punu verziju sajta. Your browser doesn't support Java Script, enable it for full version of website.

Privatnost podataka

Uslovi korišćenja vezani za privatnost podataka

Superfood d.o.o. prikuplja samo one podatke neophodne za proces kupovine - ime, prezime, adresu, imejl i broj telefona. Imejl adresa može se tražiti i odvojeno, ukoliko posetilac želi da se preplati na naš newsletter. U svakom trenutku, posetilac sajta može se odjaviti čime će imejl adresa biti izbrisana iz baze podataka.

Osim ličnih podataka, sajt prikuplja i analizira anonimne podatke o poseti sajtu, posećenim stranicama, vremenu provedenom na njima i slično. Ti podaci se koriste kako bi se poboljšalo korisničko iskustvo posetilaca i za unapređenje proizvoda i procesa narudžbine, i ne mogu se ni na koji način povezati sa konkretnim posetiocem.

Superfood d.o.o. obavezuje se da prikupljene podatke ne koristi u druge svrhe kao i da ih ne ustupa trećim licima ili organizacijama. Ukoliko doče do gubitka ili štete koja nastane kao rezultat neovlašćenog pristupa informacijama od strane trećih lica prilikom naručivanja proizvoda, a koji nisu posledica našeg nemara, Superfood d.o.o. ne preuzima odgovornost za nadoknadu štete u tim slučajevima.

Za sva dodatna pitanja stojimo Vam na raspolaganju. Možete nas kontaktirati putem kontaktne forme na sajtu ili imejla office@organic.rs i odgovorićemo Vam u najkraćem roku.

Privatnost podataka