Vaš pregledač ne podržava Java Script, omogućite ga za punu verziju sajta. Your browser doesn't support Java Script, enable it for full version of website.

Organski trščani šećer

Trščani šećer iz melase šećerne trske

Organski šećer od šećerne trske spada u zdravije prirodne nerafinisane šećere i idealna je zamena za beli šećer. Ljudski organizam ga znatno lakše apsorbuje od belog rafinisanog šećera.

Prirodni šećer od šećerne trske bogat je mineralima poput kalcijuma, gvožđa i kalijuma. Poseduje visoku energetsku vrednost, prirodne je boje i ukusa.

Proizvodi se na tradicionalan način bez hemijskih procesa što pomaže i očuvanju prirode. Dobija se od melase šećerne trske koja raste u Brazilu u prirodnim uslovima.

Organski šećer od šećerne trske proizveden je po visokim standardima strogo kontrolisane organske proizvodnje, bez upotrebe veštačkih đubriva, herbicida i pesticida. Ne sadrži aditive, konzervanse niti bilo koje druge veštačke dodatke. Nije genetski modifikovan (non GMO). Poseduje međunarodni "USDA", EU "Skal" kao i domaći organski sertifikat sertifikacione kuće "Organic Control System" ovlašćene od strane Ministarstva poljoprivrede Srbije kao i od EU.

Organski šećer od šećerne trske upotrebljava se poput običnog konvencionalnog belog šećera kao njegova idelana zdravija zamena. Prirodni je zaslađivač za čaj, kafu, pripremu torti, sladoleda, kolača, pekmeza i drugog.

Idealno je čuvati ga u zatvorenoj staklenoj tegli.

Za sva dodatna pitanja stojimo Vam na raspolaganju. Možete nas kontaktirati putem kontaktne forme na sajtu ili imejla office@organic.rs i odgovorićemo Vam u najkraćem roku.

POSETITE NAŠ E-SHOP

Organski trš?ani šećer