Vaš pregledač ne podržava Java Script, omogućite ga za punu verziju sajta. Your browser doesn't support Java Script, enable it for full version of website.

Trščani šećer: Koristi za zdravlje

Koristi za zdravlje trščanog šećera u ponudi

Po hemijskom sastavu trščani šećer ne razlikuje se mnogo od belog šećera i kao takav može služiti kao njegova idealna zamena. Iako su po sastavu gotovo identični, organski način proizvodnje ovog šećera znači da se u njemu ne nalaze štetne materije, tragovi veštačkog đubriva, pesticida i herbicida. Takođe ne sadrži aditive, konzervanse niti bilo koje druge veštačke dodatke i ne potiče od genetski modifikovanih vrsta (non GMO) što sve ima pozitivne koristi za zdravlje ljudi.

S obzirom na to da nije rafinisan, nije ni tretiran hemikalijama kao što su sumpor-dioksid, fosforna kiselina i kalcijum-hidroksid. Ne samo da nema tragova ovih materija, već je i sačuvao prirodni dodatak melase. U procesu rafinisanja, beli šećer ostaje bez melase, pa tako gubi i ukus i boju i zadržava samo slatkoću. Organski trščani šećer ima specifičan ukus i nijansu koja je blago smeđa, ali ga ne treba mešati sa komercijalnim smeđim šećerom koji je čisti beli rafinisani šećer u koji je samo naknadno dodata melasa.

Napomena: Sastav trščanog šećera nije službeno testiran u našoj zemlji. Objavljene informacije sakupljene su od relevantnih svetskih izvora koji se mogu pronaći u tekstu ali se opet moraju primiti kao čisto informativne prirode i ne mogu se koristiti kao zamena za stručan medicinski savet ili dijagnozu. Savete uvek primajte isključivo od kvalifikovanih zdravstvenih radnika.

POSETITE NAŠ E-SHOP

Trš?ani šećer: Koristi za zdravlje